zaterdag 16 april 2011

Lapjes

Donderdag nog naar de markt geweest: met de fiets!!! (de markt ligt op 500 meter afstand) Nog wat lapjes gekocht, zodat ik "in de lappenmand" aan de patroontjes van Tilda kan werken. De therapeut heeft nu ook de hometrainer verboden en buiten mag ik alleen fietsen als ik naar hem toe fiets. De wandelingetjes met de hond mógen, als het maar korte wandelingetjes zijn.
Voor de rest zo veel mogelijk rust en dan moet het snel over gaan.
Het is hier prachtig weer, dus vanmiddag met de handwerktas en een mooi boek in de achtertuin (lees binnenplaats) en genieten van het niksdoen.
Groetjes, fijne zaterdag en tot.....:)
ben helemaal verliefd op de lapjes:)

7 opmerkingen:

Marion zei

Ik ben benieuwd wat je allemaal gaat maken!! Jammer dat je nu zo weinig mag doen van je fysio. Maar voordeel heeft het wel dat je met deze lapjes aan de slag kunt! ...en lekker van het weer genieten, want het schijnt een hele week mooi weer te worden :)

Bietje zei

Mag je wel op de fiets naar de markt?? Ik vind het groene lapje erg geslaagd. Succes vanmiddag. Ik ben benieuwd wat je precies gaat maken uit het boek.

Angela zei

Erg mooie lapjes!!! Brrr kan mij voorstellen dat het rustig aan doen moeilijk moet zijn.
Liefs Angela

marion zei

geniet van je rust, en geef je er aan over, veel plezier met je lapjes

aukjesatelier zei

Gelukkig dat je ook veel leuke dingen mag doen... Ben benieuwd wat je gaat maken!

"MOI" Freubel zei

Riet, mocht je ooit in de buurt van mijn woonplaats komen, geef dan even een gil. Ik werk namelijk bij 'n bedrijf waar ze interieur fabrics/stoffen verkopen. Welliswaar niet aan de particulier maar ik kan altijd aan "afval" stoffen komen.
Ik denk dat de "kantoentjes" ook heel goed voor jou te gebruiken zijn !!

Patty Biermans zei

Het zijn inderdaad mooie lapjes en ik ben heel benieuwd wat je er mee gaat maken. GOed van je om te rusten. Ben trots op je!!!! Knufzz...Peebee