maandag 14 maart 2011

Fasertausch

2 weken geleden heb ik me aangemeld om mee te doen aan een onderzoek van soorten wol. Je kon kiezen uit verschillende schapenrassen en met mijn voorliefde voor Schotland heb ik natuurlijk voor het Shetland schaap gekozen.
De eerste stap heb ik vandaag genomen met de aanschaf van een van deze beauties Als het goed is zal ik de vacht deze week in huis hebben en kan ik volgende week met het onderzoek beginnen. Mijn enige twijfel is: alles in Duits, maar Steffie beloofde me dat ze niet op taalfouten zou letten.
Vandaag ook nog wat aanschaffen gedaan voor de aankleding van de expositie komend weekend, het begint te kriebelen en ik kan bijna niet wachten tot het vrijdag is en ik naar Peebee vertrek om samen de ruimte in te richten en af te wachten wie er allemaal naar onze creaties willen komen kijken. SPANNEND!!!!
Groetjes en tot......:)

5 opmerkingen:

cri-cri zei

ik wacht met spanning naar de resultaten van je onderzoek en geef maar een seintje voor je expositie

Cash en Els zei

Ik had het blog ontdekt, leuk om te lezen hoe het iedereen afgaat. Mijn duits is ook niet zo bien maar zo lezen lukt me wel. Leuk project!!
Succes met de voorbereidingen van de expostie

Liesbeth Wessels zei

Bijzonder om al die schapejassen in een plastic zak te zien staan. Wij hebben ook 2 (gewone) schapen als grasmachine, de wol is nauwelijks te vervilten, verkeerde keus dus. groeten van liesbeth

Bietje zei

Rietje in de wondere wereld van wol. Zou zomaar een titel van een televisieprogramma kunnen zijn.
Ik wacht vol spanning op de onderzoeksresultaten.

Anoniem zei

Spannend hoor... ben benieuwd! :D