zondag 20 februari 2011

Foto's

Na een mislukte poging om de foto's weer terug te plaatsen, heb ik even de moed opgegeven. Vrijdag zie ik een vrijwilliger in het wijkcentrum, een echte wizzkid met PC's, die mij misschien kan helpen met de foto's.
Voorlopig ga ik maar gewoon verder met het plaatsen van nieuwe berichtjes (en foto's natuurlijk).
Gisteren zijn we naar de Gouden Bruiloft van onze overburen geweest. Het feest begon om 4 uur met koffie. Rond half 6 hebben de medewerkers, vrijwilligers en de zoon, dochter en kleindochter een klein optreden verzorgd, waar de zaal van genoten heeft.
Na het heerlijke eten om 8 uur trad er nog een Poolse dansgroep op: Geweldig! Zelf zijn we rond half 10 naar huis vertrokken, ik hoorde vanmorgen dat het feest rond half 12 afgelopen was. Een heel bijzonder feest, het was een combinatie van een feest, een carnavlszitting en theater, wat wil je nog meer op een dag. Het Gouden Paar was "VERGULD"
Groetjes en tot......:)

vilterietje als liza minellihihihi


8 opmerkingen:

cri-cri zei

ik had jouw Liza versie wel willen zien ;-)

Janny zei

Dat is vast een prachtig optreden geweest....! Wat jammer van al die foto's ik hoop toch werkelijk dat er nog iets aan te doen is, het zal wel een klus worden.....!

Allerleirauh zei

Bist du das? Singst du live?
Liebe Grüsse, Allerleirauh

pauline zei

Zo te zien heb je veel plezier in je optreden. Kreeg je de benen ook zo hoog als de "echte"?
groetjes,

Marianne & Marie-José zei

Zo te zien heeft Liza Minelli er wel lol in.
Groetjes van Marianne

marion zei

succes met je foto's.........

Patty Biermans zei

Dat optreden van jou zal de mensen zeker heel erg blij gemaakt hebben!!! Jammer dat ik het niet gezien heb. Ik heb er alle vertrouwen in dat het met je fotos weer goed komt. Veel succes.. knufzz...Peebee

Liesbeth Wessels zei

Heb je al een impresario ?groeten van liesbeth