donderdag 9 december 2010

Niet schrikken! even fine tunen en dan....

een paar minuten luisteren!
Ik hou er wél van: Clannan drumma (child of the drum)

8 opmerkingen:

Mattie zei

Geweldig! Lachen die stoere mannen! Vroeger kon ik het niet uitstaan Doedelzak, maar sinds ik in Schotland (toevallig ook in Balloch, waar ze een fantastische jeugdherberg hebben) geweest ben heb ik het leren waarderen.
Groetjes Mattie

pauline zei

Heerlijk, ik krijg heimwee, ondanks dat ik nooit in Schotland ben geweest. Maar ik vermoed dat we toch een beetje Keltisch bloed hebben, we zijn niet voor niets Courageous.
groetjes,

Anoniem zei

Ben helemaal weg van de "hupsende" dagelijks in de sportschool aanwezige drummer. Wauw, ik wil hem wel een keertje "life" zien.
Misschien in Glasgow???

Groet Ans

Tante Tuut zei

Fantastisch! Ik hou daar wel van en zo te zien hebben ze er heel veel plezier in. Wist je dat men in het noorden van Spanje (Galicië) ook op doedelzakken speelt.
Groetjes van Trudis

Tante Tuut zei

Je hebt me op een idee gebracht Riet! Misschien is dit wel iets voor een nieuwe blogpost want nu heb je me wel erg nieuwsgierig gemaakt waar de doedelzak vandaan komt. En geniet van je lekkere kip, deze manier zal ik zeker ook eens proberen.
Prettige vrijdagavond!
Lieve groet Trudis

marion zei

Waar hou je wel van? Van de muziek of de stoere mannen.......hi, hi...

Anoniem zei

"Niet schrikken", schrijft ze...
hahaha... geweldig Riet, 'k heb het volumeknopje op KNOEPERHARD gezet ;)

Bietje zei

Super, twee van mijn favo muziek in een clip: doedelzakmuziek én slagwerk. Apart al heel gaaf om te luisteren, samen perfect.
Dankjewel.