donderdag 11 november 2010

De elfde van de elfde!

De zaate hermenie
Ook al duurt het nog tot maart 2011 voordat het "vastelaovend" is, vandaag gaat het spektakel op veel plaatsen toch echt al losbarsten. Het zou heel makkelijk kunnen voorkomen als je vandaag de trein richting Maastricht neemt dat bovenstaande band een deuntje aan het spelen is.
Om 11 uur 11 start daar namelijk officieel het seizoen. In Sittard gebeurt dit zondag. Prins Carnaval wordt op de meeste plaatsen in januari uitgeroepen en de carnavals-sjlager is meestal nu al bekend. Alles doet de Limburger er aan om een feestje te bouwen.
Groetjes en tot....

4 opmerkingen:

Vilt à la Kim zei

ik zag ze hier ook al lopen zo net;) Lijkt wel of het elk jaar gekker wordt, hihihihi

Marion zei

Kan je het geloven dat ik juist vandaag (met jouw nicht Pauline) naar Nijkerk ben geweest????? Ik kwam ze al om 8.00 uur verkleed tegen in de trein! Mij is dit wat te vroeg. Ik begin in januari of zo (alhoewel we wel al druk aan 't vergaderen zijn).
Vandaag, al pratend met Pauline, vroeg ik me af of jij vorige week dinsdag niet achter mij en mijn moeder hebt gezeten bij de voorlichting over nieuwe knieën en heupen??? Ca derde rij helemaal rechts bij de deur???

patriciajetten zei

ja hoor bij ons was het ook raak toen we met de trein richting Utrecht zijn gegaan vandaag. op de perron van Roermond en Weert stonden genoeg maskes te wachten op de trein richting Maastricht.
Kijk eens op deze site
www.q-art.tk .wij hebben maar 2 stands gezien met vilt-creaties.
gr.Patricia

Anoniem zei

Er staat een paard in mijn gang.
Sinterklaas gezien?

Uvi