woensdag 1 september 2010

Quiltwolletjes?


Het zal niet zo heten, maar ik wil het wel zo noemen: quiltwolletjes.
Heel leuk om te doen als je een half uurtje niks om handen hebt en toch je handjes bezig wilt houden. Ik ben er nu al aan begonnen, wat ik niet afkrijg neem ik volgende week mee op vakantie.
Het is vandaag weer lekker droog en het ziet er ook niet uit dat we dikke buien krijgen, dus vanmiddag lekker een blokje lopen met kleinzoon. Oma loopt en hij fiets of rent, dat zien we vanmiddag dan wel weer.
Morgen nog de laatste spulletjes voor de camper uitzoeken, eventueel nog wat wassen en strijken en vrijdag vertrekt DH alvast met de camper. Zelf vlieg ik op woensdag naar Prestwick, waar hij mij dan opwacht. Het is net alsof dit jaar alles veel langer duurt vóór het vakantie is, maar nu kan ik de dagen gaan aftellen: nog 7 dagen!

7 opmerkingen:

Trudis Felt zei

Ik ben op het ogenblik ook aan het haken, veels te warm om te vilten op het ogenblik. Eind deze week zie je de resultaten op mijn blog. En hier wordt de kalender ook afgestipt want binnenkort bezoek ik mijn familie in België.
Geniet alvast van de voorbereiding voor je vakantie!
Groet, Trudis

Hannie zei

Haken is op het ogenblik weer echt in! Een leuke bezigheid om met de vakantie te doen. Succes met de voorbereidingen!

Aart zei

Succes met de voorbereidingen en de voorpret.
http://quiltaart.blogspot.com

anneke zei

Wat een lieve kleurtjes, je kan zo mee doen aan de woensdag blommendag!!!!
Veel plezier met je kleinzoon vanmiddag en sterkte met de laatste lootjes voor je met vakantie gaat!!!!!

Groetjes Anneke

Anoniem zei

Snit en naad, naald en draad,
ik ben een leek.

Maar u mag op vakantie,
en ik mag thuis blijven.

Eerlijk verdeeld.

mvg

En dank voor uw visite.

Uvi

pauline zei

O help, nu ben je ook nog aan het haken geslagen. Wel leuke kleurtjes, wat moet het worden als het groot is? Een deken? Wel een lekker werkje voor in de camper. Mag je de haaknaalden wel meenemen in vliegtuig?
En mijn excuses dat ik je gisteren aan de deur heb laten staan. Ik heb de bel gehoord, maar dacht dat het een colporateur was die ik eerder in de straat langs de deuren zag lopen. In het vervolg bel je maar eventjes (ik hoor de deurbel sowieso niet altijd, gelukkig dat de honden dan aanslaan) Ik hoop je in ieder geval nog te zien voor je op vakantie gaat.
groetjes,

Cash en Els zei

Fijne vakantie Riet, geniet er van en dat haakwerkje is prachtig. Paars is echt zo'n mooie kleur. Leuk om mee te nemen zo'n handwerkje.

Groetjes, Els

Ps Ik heb geen patroon van de Edelweis, ik pruts altijd maar wat in elkaar en de ene keer lukt het prima en de volgende keer is het flut ;-))