donderdag 2 september 2010

Het weerbericht

Na weken temperaturen tussen de 12 en 16 graden ziet het ernaar uit dat het weer in Schotland in september toch een beetje mooier gaat worden. Welliswaar geen tropische temperaturen, maar voorlopig tussen de 18 en 20 graden en dat is meer dan we verwacht hadden.
Voor wie De Leesclub van Renate Dorrestein heeft gelezen: Dit Loch Broom, het Loch waar de dames schipbreuk lijden.
Gisteren heb ik nog mijn pinpas geblokkeerd tijdens het pinnen. Met de pin van de giropas wilde ik betalen met de bankpas. Ik hoop dat ik het nog vóór volgende week woensdag geregeld heb. Vervelend als zoiets net voor je vakantie gebeurt, maar helaas, zulke dingen gebeuren.
Vandaag nog de laatste kleding en andere spulletjes klaarleggen en morgen kan DH aan de reis beginnen. Hij wacht tot ik terug ben van de orthopeed, zodat hij het laatste nieuws nog voor vertrek weet.
In het weekend wil ik nog graag 2 sjaals gaan vilten, die ik nogbeloofd heb, dan kan ik na de vakantie met een schone lei beginnen.
Tijdens mijn tochten langs verschillende websites en blogs heb ik veel inspiratie opgedaan en daar wil ik toch mee aan de slag.
Groetjes en tot....

5 opmerkingen:

Bietje zei

Fijne vakantie gewenst. Ben benieuwd naar Schotland, lijkt mee een prachtig, ongerept land.
Over het blokkeren van de pinpas. Een telefoontje naar je bank is meestal voldoende. Zij kunnen dat a la minute deblokkeren. Vergeet maar niet het telefoonnummer mee te nemen op vakantie. Ik was ooit in Amerika en daar blokkeerde ik mijn pas. Geen contant geld meer, geen mogelijkheid om te pinnen of met pas te betalen, tijdsverschil met Nederland en geen telefoonnummer van de bank bij me. Gelukkig had ik een creditcard bij me en daar kon ik ook geld mee opnemen, maar de kosten daarvan waren hoog.

Aart zei

Schotland is zóóóó mooi, ik wil er ook nog een keer naar toe, ook naar Wales. En dan slapen in de bruidssuite die we daar ooit gehad hebben. Arme schoonmama dacht dat dit haar kamer zou zijn, mooi mis!
http://quiltaart.blogspot.com

Trudis Felt zei

Ik hoop ook ooit nog eens in Schotland te komen. Geniet nog maar van je voorbereidingen en ik wens jullie alvast een aangenamen reis.
Tot...Trudis

Marion zei

Mij lijkt schotland ook prachtig. Laat je ons foto's zien als je terug bent???
Mocht ik niet meer langs komen, alvast fijne vakantie!

Hannie zei

Het zou leuk zijn,om je foto,s op het blog te zien straks? Ik wens je een vakantie vol inspiratie!

Wat de kaarten betreft,ik heb er nog maar twee. Ben van plan om er nog meer te gaan maken,weer andere,en laat het je dan weten.
Wil je ook eens je e.mailadres doorgeven,is gemakkelijker om een bericht te beantwoorden?