maandag 9 augustus 2010

werk in uitvoering

Gisteren wat zitten freubelen, want het weer was nou niet jé van hét.
Weer eens 2 armbandjes gemaakt, zodat ik vandag lekker op de bank kraaltjes kan gaan naaien. Meteen ook 2 bijpassende ringetjes gevilt.
Het blijft leuk werk om te doen.
Deze hartjes en vlindertjes van een ander blog gehaald en met de haaknaald uitgeprobeerd.
's Middags met de auto naar Süsterseel geweest en daar boerenwormkruid, zuring en teunisbloem geplukt. Mijn chauffeur was zo vriendelijk om het voor mij te plukken, zodat ik alleen maar hoefde aan te wijzen wat ik wilde hebbben.
Gisterenavond door vrienden opgehaald voor een BBQ. Boffen dat we het droog hebben gehouden. Ik heb heerlijk in een ligstoel gezeten en genoten van het uitje.
Zoals gisteren beloofd: een foto van de engel in de buurt van Durness.
Groetjesen tot....

3 opmerkingen:

Bietje zei

Hoi Riet, hopenlijk lukt de vertaling.
De hartjes en vlindertje zijn leuk he. Eerst dacht ik dat je de mijne gefotografeerd had. Ik had ook een oranje en blauwe gemaakt. Maar die gemeleerde zijn toch echt van jou. Weer een andere uitvoering met een geweldig resultaat.

Bietje zei

Vergat nog te vertellen dat ik het helemaal voor me zie. Op het platteland komt er zo'n sjieke slee voorruijden, zo'n glimmend gepoetste zwarte. Mevrouw zit natuurlijk lekker in de kussens achterin. Haar chauffeur stapt uit en op aanwijzingen van mevrouw begint hij boerenwormkruid te plukken, grote bossen natuurlijk. En vanuit het autoraampje geeft mevrouw duidelijke aanwijzingen op welk stuk het beste kruid staat. Net een echte barones uit Zwiebertje. Of kijk nou te veel jeugdseries?

-::Maris::- zei

Wat een leuke dingen heb je gemaakt!

Groetjes Maris