woensdag 18 augustus 2010

Vilten met oma!

Vanmorgen is kleinzoonlief op bezoek geweest hij heeft oma geholpen met het vilten van de gehaakte vlindertjes. Zelf had ik gedacht dat het een waterballet zou worden, maar dat viel knap mee. Natuurlijk is het anders als oma het zelf doet, maar het is zo leuk om zo'n kleine vent met water, zeep en wol te zien knoeien.
Hij is er zeker een kwartier lang mee bezig geweest en toen was het genoeg. Hij moest een doekje hebben om zijn driewieler af te drogen en weg was ie. Helemaal weer bezig met zijn fantasie, lekker buiten, een beetje motregen, maar de grote boom houdt bijna ons hele tuintje droog. (kun je je voorstellen hoe groot onze tuin is)
Zijn papa is hem om half 1 weer op komen halen en nadat we lekkere broodjes hebben gegeten, zijn ze naar huis vertrokken. Heerlijke ochtend gehad.
Groetjes en tot.....

2 opmerkingen:

pauline zei

Dan zul je goed opgeschoten zijn met zo'n hulp. Wat een heerlijk snoetje heeft hij toch. Het is toch al een zo'n vrolijk kind.
Geniet er maar lekker van (vilten en kleinzoon)
O ja, ik heb nog een ketting met glaskralen die ik nooit draag omdat hij me te zwaar om de nek is. Kun jij er iets mee om te versieren? Ik zal hem meenmen als ik de foto's kom ophalen.
groetjes en tot gauw,

anneke zei

Heerlijk zo'n grote hulp.
Wat een leuk ventje om te zien!!
Het is altijd genieten als ze bij je zijn (dat heb ik wel als mijn kleinzoon er is een dagje).

Groetjes Anneke