donderdag 12 augustus 2010

Proefverfjes en poging 2 armleuningen

Om maar te beginnen met het verven: Het was heel leuk om te doen, niet veel werk, het meest kon ik zittend doen, de kookwekker binnen handbereik, maar sjongejonge! wat een stank!!!
De proeflapjes zitten nu in de potten en deze staan buiten op de tuintafel hopelijk kleur op te nemen. Ik ben benieuwd wat het wordt. Ik weet niet of ik dit nog een keertje in mijn keuken wil doen?!



Poging 2 voor de armleuningen van de camper lig klaar, als ik straks mijn uurtje rust heb gehad, zal ik deze tweede poging wagen. Als het lukt kunnen ze in het weekend klaargemaakt worden, zodat deze er weer mooi uitzien voordat zoonlief een weekje met de camper op stap gaat.



Voor de rest zijn er veel kleine werkjes die nog op me liggen wachten. Omdat ik op dit moment slecht ter been ben en afhankelijk van familie, vrienden, buren kan ik niet naar Moeder Aarde om nieuwe wol en andere dingen om te vilten te kopen. Ik zal mijn fantasie dus behoorlijk op de proef moeten stellen, maar zover ik weet is daar nog niemand slechter van geworden.
Groetjes en tot....

1 opmerking:

-::Maris::- zei

Spannend hoe de lapjes, zo in de potjes ziet het er al mooi uit...je zou ze alleen voor de sier zo laten staan ;)

Groetjes Maris