zaterdag 21 augustus 2010

Nieuwe fiets, nu nog fietsen!

Gisteren ben ik de eerste keer naar de stad gelopen. Had verwacht dat er een bord: WELKOM RIET zou hangen, nee dus! Ik wilde graag naar de Hema om foto's te laten afdrukken, laat ik me daar langs een aantal fietsen komen: allemaal met 30 % korting, laatste fietsen. Ik heb toen de stoute schoenen maar aangetrokken en een prachtige wit met zilvergrijze fiets gekocht.
Met de fiets aan de hand een stukje gelopen en toen het heel rustig was op straat, heel voorzichtig opgestapt en een stukje gefiets: doodeng, maar het ging. Mijn knie doet nog pijn met treppen, maar dat moet ook langzaam overgaan. De eerste trap is gedaan en hopelijk volgen er meer.
Vanmorgen heb ik de verfproefjes in het putje uitgegooid, niet echt geworden wat ik ervan verwacht had, maar ja, nietalles kan lukken!
Ook nog 2 kralenslangen en 2 armbandjes gevilt, die liggen nu buiten te drogen. Het zonnetje schijnt, dus verwacht ik dat ik vanavond aan de slag kan.

Groetjes en tot...

3 opmerkingen:

Cash en Els zei

Fiets ze Riet en denk maar zo beter een klein stukje en dan de volgende keer iets verder dan helemaal niet!!

Succes en fijn weekend, groetjes, Els

Trudis Felt zei

Hoi Riet,
Geniet van het fietsen! Beetje bij beetje lukt het vast en zeker en voor je het weet ben je terug een fietskampioen :-)!
Liefs, Trudis

Janny zei

Hi Riet,
Ik ga JOU ook volgen, zoals je ziet, want je hebt een leuke hobby en een leuke blog.
Veel suc6 en we horen/zien vast nog wel wat van elkaar.

groetjes, Janny