dinsdag 17 augustus 2010

De 20 is vol, nu op naar de 30!!!


Heel leuk om "20 volgers" op mijn blog te zien. Ik zal mijn uiterste best blijven doen om er nog meer te krijgen. Vandaag druk geweest met kralenkettingen snijden en weer 2 sjaals voor de kunstmarkt af. Het begint een heel voorraadje te worden, ondanks mijn langzame tempo. Door alle werk, telefoontjes en visite nog geen tijd gehad om te douchen, dus zo meteen maar eerst even onder het water springen!!!
De sjaals van gisteren heb ik vandaag nog drooggevilt, dit moest ik doen, omdat de witte wol niet lekker "plakte". Het duurt ongeveer een kwartiertje per sjaal, maar het is dan ook de moeite waard. Als er iemand is die een oude handwringer te koop weet, hou ik me warm aanbevolen. Deze wil ik met het vollen gaan gebruiken.
Groetjes en tot......

5 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Alweer zo'n prachtige creaties! Waar wordt de kunstmarkt gehouden?
Als het niet ver weg is zou ik eens kunnen gaan kijken?

Cash en Els zei

Ha Riet,

Mooie sjaals heb je gemaakt!! Leuk dat je gelijk een bestelling hebt gedaan bij de Wollfabrik, ja en ze leveren super snel, dat is wel heel fijn.


Groetjes, Els

Ps, ik ga ook niet zo snel hoor, over een tas doe ik een paar dagen, iedere keer een stukje. Maar dat maakt het niet minder leuk om te doen.

Trudis Felt zei

Hoera! Op naar de 30!
Leuke sjaals heb je gevilt.
Lieve groet
Trudis

Marion zei

Ach, was ik nog maar eens (de) 21(e).......

Mariet zei

Ik lees vaker je blog, maar ik wil wel volger worden, zal eens aan mijn zus vragen hoe dit moet. verder vind ik dat je een ongelooflijk mooie productie heb, ga zo door. ik hoop dat je knie weer gauw helemaal beter is.
groeten.mariet.