zondag 25 juli 2010

Laatste update crash

Zaterdagavond toch maar even naar de huisartsenpost geweest. Blijkt dat de binnen- en buitenmeniscus van mijn rechterknie beschadigd zijn. Veel rusten en koelen en een afspraak met de orthopeed.
Ben benieuwd hoe snel ik terecht kan, want het lopen gaat echt als een oud wijf!!!
Ik probeer tussendoor wat oefeningetjes te doen, wat door de spierpijn en de blauwe plekken allemaal wat stroef verloopt. Maar ja, alle beetjes helpen en ik doe alles rustig aan. Het vilten zal ook even op een laag pitje komen, dus ga ik wat breiwerk zoeken, misschien een wintertruitje voor mijn kleinzoon? Sokken is ook een optie, maar de hiel is altijd mijn knelpunt, dus hoop ik dat mijn nichtje nog een keertje langskomt om mijn uitleg te geven.
Even een plaatje van de wolletjes die ik nog in huis heb.

Groetjes en tot....

2 opmerkingen:

Tineke zei

Oei, wat een pijnlijk gebeuren joh! Heel veel sterkte met alles. Je zult er best een poosje mee zoet zijn. Wat zal ik zeggen: Veel breiplezier dan maar ;-) Enne... groetjes natuurlijk.

pauline zei

Goh Riet, dan moet je toch behoorlijk nog wat pijn gehad hebben als je naar de huisartsenpost geweest bent. Nu zit je dus verplicht aan huis gekluisterd. Volg de raad van de arts maar op zodat je weer fit bent eer jullie op vakantie gaan. Maar stilzitten is moeilijk, he?
Heb je al wat uitgedacht om te breien? Ik heb nog wel een knot sokkenwol en kom je graag uitleg geven. (Als je tenminste dit nichtje bedoeld, hihi)
Sterkte en de groeten aan iedereen,