maandag 19 juli 2010

Buurt BBQ en een nieuwe ketting

Gisteravond een uitstekend geslaagde buurt BBQ gehad. Door een aantal dames heel goed voorbereid, zodat de rest van de buurt alleen maar hoefde aan te schuiven.

Het allerleukste vond ik dit kleiene detail: op elke tafel stond een heel lief bloemetje. Dat maakte het extra welkom!
Vandaag heb ik een nieuwe poging voor een ketting gedaan, een iets andere manier, maar deze keer gelukt!


Ik verheug me er al op dat de ketting droog is, dan kan ik met kralen aan de slag, misschien vanavond al, maar eerst komt kleinzoon nog logeren, dus wacht ik fijn tot hij in bedje ligt. Morgen mogen we om 11 uur bij de boer naar de kipptjes gaan kijken. Hij heeft ook kuikentjes, dat maakt het extra spannend.
Voor nu genoeg, ik ga nog wat boodschapjes doen en dan beginnen met het eten.
Groetjes en tot.....

8 opmerkingen:

pauline zei

Gezellig zo'n BBQ, waar hebben jullie die gehouden? Bij iemand in de tuin? En alleen het bovenste gedeelte van de straat?
Je kralenketting ziet er mooi uit, mooie kleuren. Het lijkt wel zo'n lekker Swiss-roll. Je weet wel, zo's opgerold gebak.
tot morgen,

Corina zei

Oh, deze ketting ziet er al veel beter uit! Ik ben benieuwd hoe het eruit ziet als de ketting klaar is. Leuk, kippen kijken, ga je kipjes nemen? Gezellig!

viltariet zei

@pauline: kralenketting is ook swiss roll, maar dan van vilt. De BBQ was bij MIM en alleen het bovenste gedeelte. Volgende keer misschien meer ;)

Anoniem zei

Het ziet er erg leuk uit maar hoe maak je dit nu, ik begrijp er niets van dus zo gauw het "kouder" wordt wil ik oefenen om een ketting te kunnen maken.

aNS

mariet zei

Hoi. Ik heb lang niets meer op je blog geschreven, maar wat maak je leuke dingen. Ik kijk uiteaard elke dag op je blog. Ben wel een beetje jaloers op alles wat je maakt. Misschien kan ik alles eens een keer in het echt komen bekijken.
Groeten. Mariet.

viltariet zei

@mariet: ik zou het heel leuk vinden als je eens een keertje aan komt!
Vóór mijn pc gecrached was had ik je al eens uitgenodigd om iets te komen maken bij mij, een sjaal of iets anders wat je leuk vindt.
ik hoor wel wanneer je komt.
groetjes en tot....
je nichtje

anneke zei

Je kralenset ziet er mooi uit,fijn om te zien dat het nu wel gelukt is.

Veel plezier met je kleinzoon, ik heb mijn kleinzoon ook gisteren en vandaag we gaan vandaag lekker een stuk fietsen met de kleine achterop.

Fijne dag verder groetjes Anneke

PS ik heb zondag het verfrecept naar je toegestuurd heb je het ontvangen??

viltariet zei

@anneke: ik heb waarschijnlijk het recept op mijn andere mailadres gekregen. Dit kan ik nog niet bereiken. Zou je het naar rietbaird@gmail.com willen sturen?
veel plezier met je kleinzoon en tot....
Riet