dinsdag 25 mei 2010

nog geen baretje, maar....


.....wel een ochtend met een Scotland wool sjaaltje bezig geweest en een gezellige middag op de markt. Het was een prachtige tweede pinksterdag. De temperatuur liep op tot boven de 25 graden en de zon scheen bijna de hele dag. Doordat er een lekker windje blies, was het buiten goed uit te houden. 's Ochtends heb ik in de keuken staan vilten en ik wilde absoluut mijn wol uit Scotland uitproberen, maar had geen zin in een baretje met dit mooie weer, dus toch maar een sjaal gemaakt. Ik heb nog vildoende wol over om te vilten dus die baret zal wel komen (of niet). 's Middags met vrienden op de markt een hapje en een drankje, nou dat was goed uit te houden. We waren mooi vóór Voetbal International weer terug en toen dat afgelopen was ben ik boem in bed in slaap gevallen. De buitenlucht maakt slaperig en dit weekend hebben we daar voldoende van kunnen genieten. Zondag was ook al de hele middag buiten in het kader van de BBQ. Heerlijk gegeten en lekker zitten kletsen.
Vandaag is de hond naar de kapper. Als hij teurg is, moet ik altijd even wennen aan zijn korte vacht. Hijkt dan altijd kilo's lichter. Zo, voor nu hou ik ermee op. Groetjes en tot....

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ben helemaal weg van deze kleuren.
Ik reserveer hier iets van voor het maken van een sjaal.
Ook vind ik de klaproos schitterend en meld ik me aan voor de eerstvolgende klaproosworkshop op een koude regenachtige dag.

Groet Ans

Anoniem zei

Die klaproos wil ik ook wel leren!

Groetjes uit het altijd zonnige Duitsland