vrijdag 18 november 2011

Ik dacht: gewoon doen......!

.....ik begin gewoon met
inventariseren!
Om iets te organiseren
moet je ergens beginnen,
dus waarom niet hier en nu?
Een bloggers meet and greet moet er komen!!
Een aantal vragen heb ik nu al,
als jullie meer vragen hebben,
zou ik dat graag willen weten.
  1. Welke dag is het meest geschikt? Zelf dacht ik aan een zaterdag of zondag
  2. Welke plaats in Nederlad ligt het meest centraal? Utrecht?
  3. Welk jaargetijde? Januari? De lente?
  4. Waar organiseer je zoiets? Van der Valk-achtige gelegenheid?
  5. Wie zou willen meehelpen organiseren?
  6. Wie wil meedoen aan de meet and greet?
  7. Hoe kun je je opgeven? Via mijn blog?
  8. Organiseren we nog een workshopje?
  9. Wordt er een maximum aantal deelnemers? wat mij betreft niet:)
  10. Geen entree, maar ieder betaalt zijn eigen onkosten? Indien er een workshopje is, worden de materialen vergoed door de deelnemers
Het zijn maar wat voorstellen, ik zou graag van jullie reacies willen leren!
Fijne vrijdag:)

11 opmerkingen:

pauline zei

Wil wel met je brainstormen.

Hilde zei

Zoiets organiseren zal een hele klus worden. Maar goed, ik brainstorm eventjes met je mee: 1)wat met de Belgische bloggers? 2)Ik zou eerder denken aan de lente (in de winter kan het soms vriezen, en als je dan een heel eind de baan op moet....). 3)ik zou eerder een zondag kiezen, want sommige werken op zaterdag.
Zo, dit waren al enkele opwarmertjes ;-)

Aart zei

Moet ik even over nadenken, Utrecht is heel centraal, ook voor onze belgische lezeressen, laat nog van me horen!
http://quiltaart.blogspot.com

zsazsazsu zei

Voor mij zal dit sowieso te ver zijn, maar een blogverslagje zal ik uiteraard met plezier lezen !

Gonny zei

Ik wil best proberen met je te brainstormen. Ik weet dat er bij De Meern een restaurant met zalen ligt, daar hadden we met onze landelijke vereniging de vergaderingen omdat het aardig centraal ligt.

Bietje zei

Ik wil ook wel meer hersenstormen. Als je hulp nodig hebt, geef een gil.
Mensen zouden zich in eerste instantie aan kunnen melden. Via www.datumprikker.nl kun je hen dan een uitnodiging sturen om een datum te prikken. En uiteindelijk kies je de datum die de meeste het beste uitkomt. Scheelt zelf veel werk.

Marion zei

Ik vind het een geweldig idee! Ik ga je niet helpen Riet, heb 't druk genoeg met mijn eigen beslommeringen. Maar als er tegen die tijd iets gedaan moet worden of zo, en ik heb tijd, dan sta ik jullie (wie dat dan ook zijn) graag bij. En als het op een zaterdag of zondag is, neem ik graag deel. Omdat we verschillende hobby's hebben, zou ik geen workshop doen. Elkaar zien en spreken is al leuk genoeg. Wel iedereen een eigen werkje laten meenemen en misschien een show & tell organiseren en een of meer winkels laten deelnemen misschien? (als die moeten betalen voor deelname zoals bij de regiodagen van het quiltersgilde, kan je daar meteen de zaal mee betalen (want die zal je vast niet gratis krijgen)). Ach, eigenlijk heb ik wel allerlei ideeen, dus als je ze kunt gebruiken... om de twee weken zit ik bij Pauline en Gonny. Schuif 's aan en we werken e.e.a. uit!
Prettig weekend!
Marion

Liesbeth Wessels zei

Ook ik probeer digitaal mee te denken, ben vandaag wat laat door een workshop. Centraal ? Voor Nederland is dat Utrecht ofzo, voor Belgie en Nederland is dat... 's Hertogenbosch ???Wat komen de deelnemers vandaan ? Ik doe graag mee. Workshopje lijkt me enig, wat praten en werken, praat beter, wat mij betreft. Jaargetijde: lente april of zo. Opgeven via een adres, iemand anders kan de deelnemers mailen over afspraken etc. Onkosten samen delen natuurlijk. Kan op afstand best met dingen helpen. groeten van liesbeth

marion zei

ik wil meehelpen, voorjaar/zomer, met mooi weer is het gewoon makkelijker om te reizen, den bosch? zondag of zaterdag....heerlijk idee

Patty Biermans zei

Lijkt me leuk om mee te doen! Met alles! Als er mensen zijn die te ver weg wonen, kan er misschien bij elkaar gelogeerd worden? Weet niet of iemand dit wil, is maar een idee!

Tante Tuut zei

Ik leef met jullie mee en zou er zo graag bij zijn, maar ik kom maar 1x per jaar richting Belgie. In ieder geval zal ik er in gedachten wel aanwezig zijn en ik stuur een kaart op voor jullie allemaal!
Lieve groet