maandag 3 oktober 2011

Een vraagje....

....wie, wie, wie oh wie????
heeft er ook last van
dat er blogjes wél op
dashboard te zien zijn
maar niet op het blog.
Omdat ik een aantal
bloggers miste,
ben ik eens gaan zoeken
en vond er heel veel
op dashboard.
Ik ben benieuwd
of er nog meer mensen
last hebben van
dit euvel:)

8 opmerkingen:

Marianne & Marie-José zei

Ergens bij ontwerpen moet je zelf iets doen om nieuwe blogs die je gaat volgen ook aan de voorkant te zien. Ik heb er ook behoorlijk lang naar gezocht en weet niet meer hoe het uiteindelijk toch gelukt is. Gonny wilde nl. ook graag aan de voorkant. Ik las mijn blogjes meestal zelf vanaf het dashboard. Je moet ergens iets toevoegen ga maar eens op zoek.
Groet Marianne

pauline zei

Zoals ik je gisteren al vertelde zit ik met het probleem dat ik geen reacties meer kan plaatsen. Moet toch eindelijk eens tijd maken om wat langer aan de "kloemel" te gaan zitten en van alles uit gaan vogelen.
groetjes,

pauline zei

Hahahahaha, zit ik te klagen dat ik geen reacties kan plaatsen, gaat het weer van een leien dakje. Probleem heeft zich dus vanzelf opgelost. Ik zal ook eens bij mij op het dashboard gaan kijken of het mij ook zo is. Dan hoor/lees je het wel.

cri-cri zei

ik lees ze ook via het dashboard en misschien schiet er wel eens eentje bij in , bij tijden dat iedereen veel blogt ...maar de vaste mensen bezoek ik sowieso eens als er lang niets komt ...

Gerry Snape zei

I think that blog is having a bit of a regular breakdown again....poor old thing...let's hope that it gets better!

mariet zei

Marianne, bedankt voor de tip. Het staat er nu bij mij op!

Gonny zei

Het klopt wat Marianne schreef. Via dashboord ben ik naar ontwerpen gegaan en toen de gadet blogs volgen aangeklikt met bewerken en ben daar verder in gaan "rommelen".
succes ermee ;-)
Is Manlief al heelhuids terug van de eerste bier/oktober feesten?

Patty Biermans zei

Ik heb dezelfde problemen, zie niet alle bloggers en ik kan ook bij sommigen geen reactie achterlaten. Dat laatste probleem blijft af en toe opduiken. Ik heb ook bij ontwerpen alle bloggers apart aangepast zodat alles hetzelfde is maar ik blijf af en toe problemen hebben. Heb je ook al gezien dat je de nieuwe interface kan bekijken. Als ik die open dan kan ik ineens wel mijn reacties achterlaten. Zou het iets te maken hebben met het feit dat ze een nieuwe layout hebben? knufz...peebee