zaterdag 3 september 2011

Herinneren jullie je deze nog???????????????Een lekker nummertje
van Paul Simon
en Chevy Chase,
mijn dochter dacht een tijd lang
dat de man in het witte jasje
Paul Simon was:)
ps: foto gepikt van www
pps: nog liefhebbers voor de give away
van afgelopen woensdag?
  
 

4 opmerkingen:

jeaninebijker zei

You can all me Al.. bron you tube.. ;) Ja zeker ken ik die nog..

Ik vind je give away er leuk! Eigenlijk heb ik geen reden om mee te doen, misschien alleen dat mijn vriendlief sinds 58 min. 30 is! (wat hij nog niet echt leuk vind)

Groetjes, Jeanine.

pauline zei

Tuurlijk herinner ik me deze nog. Wat is die Paul Simon maar klein, dat was ik vergeten. Ik heb hem ooit hier in de Schouwburg gezien samen met Art Garfunkel.
Aan de reactie op de give away is te zien dat de weblog-gebruikster nog niet terug zijn in webland. Ik heb ook maar twee reactie op mijn give away gehad.
Wat heb je een leuke opdracht gekregen voor school.
groetjes,

Gonny zei

Heerlijk om het nummer weer even te horen (en te zien)
Heb je nog tijd over tussen je drukke studie door om een afspraak te maken voor de uitleg van de spintol? Wel leuk en spannend zo een kunst studie, zie met spanning uit naar de verhalen/resultaten erover.

Hilde zei

leuke song! kom tegenwoordig wat minder op blogspot wegens andere prioriteiten, zoals... reisverslag van onze zomervakantie afwerken (voor www.wegwijzer.be), strakjes komt Dexter weer logeren (voor 2 weken)en ook de cursus Spaans (3e jaar al) is weer gestart en ik zal echt een tandje moeten bijsteken dit schooljaar, zoals al mijn klasgenoten trouwens! dus echt weinig tijd om te bloggen!lieve groetjes, hilde ;)))