dinsdag 3 mei 2011

Wie meer over mij wil weten............

............kan bij narkeymarkey een kijkje gaan nemen. Zij heeft me een aantal vragen gesteld en elke maandag heeft ze een ander interview op haar blog.
En hieronder een foto van de erosionbundle, vóór hij in de vuilnisemmer verdween. Het zag er allemaal precies zo uit als vóór hij de boom inging: oude rommel, dus nu is de bundle waar hij thuishoort. De zijden sjaal heb ik wel bewaard, die wordt gewassen en weer gebruikt waarvoor ik hem gemaakt heb: omslagdoek voor bikinidagen in de tuin:)
Groetjes en tot.....:)
Er is werkelijk niks mee gebeurd
en het horloge werkt nog steeds niet:)

8 opmerkingen:

Mattie van den Heuvel zei

hihihi! Ik mag mezelf 9 mei voorstellen in ik wil ook leren spinnen ;) Schotland vind ik ook een van de mooiste plekken op aarde. Leuk interview en ik hoop voor je dat het snel beter gaat met je knie.
Groetjes, Mattie

Liesbeth Wessels zei

Het interview is leuk! de erosiebundel valt tegen; ik had minstens iets van een proces van verandering verwacht. Roest, verwering... maar helemaal niets dus.
Waarom dan de de naam erosiebundel ? Nou ja dat zullen we dus nooit weten. groeten van liesbeth

Bietje zei

Gaaf interview, je wordt precies afgeschilderd zoals je bent: een hartelijke vrouw met een warm hart. Ik besef wel ineens dat ik je creaties nog niet in het echt heb gezien. We hadden het veel te druk met kletsen toen...

Bietje zei

Oh, en de lettergrootte is gecorrigeerd. Het brilletje mag weer terug in de doos. Al staat het je wel erg schattig.

zsazsazsu zei

leuk interview, maar helaas voor de erosiebundel ... had er meer van verwacht natuurlijk !

Hilde zei

af en toe moet men inderdaad eens 'grote kuis' houden, en soms moet je dan van je hart een steen maken om de moed te hebben om je van al die zaken die al zo lang 'rondslingeren' en waarmee je nog steeds niets hebt aangevangen te ontdoen.
het interview ga ik vast en zeker lezen, maar sta nu op het punt te vertrekken voor een uitstapje met enkele vriendinnen! tot later, groetjes, hilde ;)))

pauline zei

Wat een leuk interview!!!! Precies zoals je bent, positief en warm (en ik kan het weten, hihi).
Ik moet wel lachen om de erosiebundel, ik had me er ook wat meer van voorgesteld, meer verweerd of roestig of desnoods gewoon smerig. Weer een ervaring rijker.
groetjes,

Roos zei

Leuk intervieuw hoor, altijd leuk om meer over iemand te weten te komen, nou das zeker gelukt met het lezen hiervan, groetjes Roos