vrijdag 13 mei 2011

vrijdag de dertiende!!!!

Blogger heeft er vandaag een tijdje uitgelegen en heeft mijn bericht van gisteren gewist. Ik ben bijgelovig genoeg om het niet meer te schrijven, maar wil wel even doorgeven dat het liedje van gisteren Thursday's child van David Bowie was.
Vandaag natuurlijk:Friday on my mind van de Easy Beats uit 1967 dus toch al zo'n 44 jaar oud. Ik zit weer even op de middelbare schoolals ik dit nummer hoor.
Vandaag heb ik de rest van Fasina gewassen en het velletje heeft lekker kunnen drogen, want het was alweer een prachtige dag. Dinsdag kan ik weer gaan kaarden bij wolwerkplaats Moeder Aarde, ik verheug me er al op, de overige wolwerkers niet, want tijdens het kaarden komt er toch nog een beetje natuurlijke schapenlucht naar boven.
Groetjes en tot.......:)

6 opmerkingen:

zsazsazsu zei

opgepast hé ... ik ben geboren op n'n vrijdag de 13de !!

Marianne & Marie-José zei

Ja,ja voor als het ons ontgaan was, nog eens met dikke letters en uitroeptekens. Veel sterkte nog we moeten nog een paar uurtjes.
Lekker genieten van vervlogen tijden, heerlijk! Succes met kaarden, whatever het is! Fijn weekend Marianne

Patty Biermans zei

Ben blij dat ik niets hoef te ruiken! Weet je wat helpt tegen het ruiken van net zo lekkere luchtjes.....een zalfje lekker dik in je neus smeren wat wel lekker ruikt! Veel succes..knufzz..peebee

cri-cri zei

brengt je vast geluk zo´n vrijdag de dertiende en als zsazsazsu erop geboren is zeker !! ;-)

pauline zei

Inderdaad waren er problemen bij Blogger. Ik kon ook geen reactie plaatsen op het blog van de Las Vegas-gangers (daar was ook een berichtje verdwenen). Heb wel je berichtje gelezen gisteren en een reactie achtergelaten.
groetjes,

Bietje zei

Ik kwam er gisteravond pas achter dat het vrijdag de 13e was. Toen ik de TV-gids eens opensloeg. Helemaal niets van gemerkt, geen enkel ongelukje. Goed he?