zaterdag 14 mei 2011

En vandaag natuurlijk...............

SATURDAY NIGHT FEVER VAN DE BEEGEES
al zouden er 100 liedjes met zaterdag op youtube staan ( wat niet zo is!), dan nog zou ik voor dit 34 jaar oude liedje kiezen.
Ik hou van de Beegees en de film met John Travolta liet de bioscopen vollopen, de straat stond vol liefhebbers die heel graag naar binnen wilden,
maar deze van Herman Brood kan ik toch ook niet achterwege laten
Groetjes en tot.........:)

7 opmerkingen:

Bietje zei

Ik denk dat niemand een ander liedje in haar hoofd krijgt voor zaterdag. Dank je wel. Dit liedje zal vandaag de hele dag door mijn hoofd gaan. Dat is niet sarcastisch bedoeld.

Bietje zei

Ik denk dat niemand een ander liedje in haar hoofd krijgt voor zaterdag. Dank je wel. Dit liedje zal vandaag de hele dag door mijn hoofd gaan. Dat is niet sarcastisch bedoeld.

Aart zei

Dank je wel voor deze muzikale week!
http://quiltaart.blogspot.com

Marion zei

Ik had je al gemist! Er ging iets fout bij blogger, geloof ik... Ik had donderdag een verzoekje willen posten. Ik had graag "Friday I'm in love" van de Cure willen hebben, maar die muziek is wellicht toch meer uit mijn tijd dan de jouwe :-).
Bedankt voor deze muzikale week. Morgen U2 lijkt me niet zo'n vrolijk einde...

zsazsazsu zei

ja daar ga ik nu heel de dag mee in mijn hoofd zitten hoor ! :-)

Hilde zei

Leuk zo'n muzikale week! Een heerlijk liedje voor elke dag! Inderdaad, ik had ook problemen bij blogger, kon ook geen commentaar posten noch mijn eigen blog bijwerken, maar heb daar dezer dagen sowieso weinig tijd voor. Want ben even erg druk bezig met andere zaken, zoals o.m. mijn Syrië-reisverslag voor de 'Wegwijzer Reisinfo vzw' afwerken. Ook zijn de mei- en junimaanden dé ideale maanden voor wandelingen,uitstapjes (maandag een uitstap naar Brugge!), (tuin)feestjes en bbq's met vrienden.... Blijft dus weinig tijd over om te bloggen, niet? Ik wens je nog een prettig en hopelijk zonnig weekend! lieve groet, hilde;)))

TinnyMey zei

die Bee Gees finde ich auch ganz toll!!schönen restsonntag ♥