donderdag 24 maart 2011

En elke keer neem ik me voor....

....neem je fotocamera mee als je gaat wandelen! Als ik dan loop: weer vergeten! Maar uiteindelijk vind ik het niet zo jammer, want alles zit in mijn hoofd en ik geniet iedere keer van elke wandeling. De knoppen van de hagen en bomen die openspringen, de vogels die druk met hun nestjes in de weer zijn, het kruid en de bloemetjes die weer overal tussen het gras gaan bloeien en het feit dat ik hier gezond en wel van mag genieten!
Maar nu ga ik even afzien: gym op donderdagochtend, met een lekker kopje koffie en gezellige kletspraatjes na afloop, daar wil ik wel even voor op mijn tanden bijten.
Groetjes en tot.....:)

4 opmerkingen:

zsazsazsu zei

ja herkenbaar ! Maar ik geniet met je mee hoor in gedachten.
ps : geen koekje bij die koffie hé na de gym, anders is alles voor niets geweest !

Marion zei

Ja en ik ging gister heerlijk wandelen met camera.......is de batterij leeg!!!!!!

pauline zei

Tja, dan zitten we met hetzelfde euvel (genetisch bepaald??). Ik denk ook elke dag op mijn wandelingetje met de honden "he, nu ben ik weer de camera vergeten". Heerlijk om te zien hoe alles weer begint te bloeien en hoe vrolijk de mensen zijn.
groetjes en tot gauw,

Hilde zei

ja, het is een fijne periode nu in de natuur hé, met alles wat begint te 'schieten', de knoppen, de bloesems, de eerste bloemetjes! En nog een zalig temperatuurtje er bovenop! Da's op en top genieten! En je hebt vast en zeker ook genoten van je verkwikkende gymavond!!! lieve broet en tot hoors ;)))