zaterdag 5 februari 2011

Zalige zaterdag

Nog 6 weekjes en dan is het zover!
Vanmorgen op tijd wakker geworden door een klepperend badkamerraampje. De wind vond het nodig om ermee te spelen en ons zo wakker te maken.
Nog even geprobeerd om weer in slaap te vallen, maar toen dat na 6 keer omdraaien niet lukte toch maar opgestaan. Heerlijk, het is nu pas half 12 en toch al de krant gelezen, lekker ontbeten, gepuzzeld, geblogd en de sjaals aan een gordijnenroede opgehangen.
Afgelopen week zijn een aantal projectjes afgewerkt en dat geeft ook een goed gevoel. De sjaal is afgewerkt en opgestuurd, de vogel gepubliceerd en de uitnodigingen voor de expositie liggen klaar om gepost te worden. Peebee heeft er een echt kunstwerkje van gemaakt.


  Vandaag nog even boodschappen doen in het altijd zonnige Duitsland, samen met DH, want ik rij nog niet zelf. Morgen gaat hij voor een paar daagjes naar Berlijn en kan ik naar hartelust van de keuken gebruik maken om te vilten.
Morgenavond met een aantal vriendinnen naar de film: Sonny Boy.
Als de film een beetje in de buurt van het boek komt, moet hij geweldig zijn, de recenties zijn in elk geval lovend (behalve de Volkskrant, but who cares?)
Groetjes en een fijne zaterdag......:)

9 opmerkingen:

Marion zei

Dat klinkt inderdaad zalig. Heel veel plezier dit weekend!!!!

cri-cri zei

laat je wat weten voor je tentoonstelling ? want ik wil als het enigzins kan een kijkje komen nemen... en geniet maar van het weekend en de komende dagen vilten ;-)

Steph zei

danke für Deinen Kommentar beim fasertausch 2011! Ich habe jetzt einen google translator auf der Seite angebracht - vielleicht kannst Du es besser verstehen?

thanks for commenting the fasrtausch 2011! You're welcome!!! I've put an google-translator down on the left side in the sidebar - maybe it can help you understanding the posts ?!?!?! If it works well maybe you like to take part in the fasertausch 2011?

Greetings from Germany ;-)
Stephanie

Anoniem zei

Dag Riet,

sorry, mag ik je wat vragen.

Ik schreef op het Blogje van cri-cri een reactie die verdween
en bij een tweede poging kon ik ook niets plaatsen...


"Dag cricri,
ik had een hele tekst geschreven
maar door die historie onderaan ...profiel, etc.
alles verdwenen.
Spijtig."

Dàt omdat ik geen goed profiel heb daar ...
kan jij haar iets laten weten?

Met dank...

Uvi

Kelly zei

Sounds like a perfect weekend!

Anoniem zei

veel plezier dit weekend !!

Berbel zei

Hoezo zonnige Duitsland?
Hier stormt ´t!
Groetjes Berbel

dorie zei

lekker hoor zo'n lui wiekent. Woon je in Duitsland?

merel zei

zo te zien een paar drukk en gezellige dagen, geniet maar van het weekend, het is bijna halverwege