maandag 7 februari 2011

Sonny Boy


Filmposter Sonny Boy
 Een aantal jaren geleden kreeg ik van mijn buurvrouw het boek te leen. Ze had het gelezen en vroeg of ik het ook wilde lezen. Ik kon kiezen: nu meenemen en binnen 3 dagen teruggeven, omdat haar zus het ook wilde zou krijgen, of nog een maand wachten tot haar zus uit Utrecht het weer terug zou brengen. Ik heb de gok gewaagd en het boek binnen 3 dagen uitgelezen.
Er ging geen vrij moment voorbij of ik zat, stond of lag te lezen, zelfs onder het koken stond ik met het boek in de hand in de pannen en potten te roeren.
Gisteren ben ik met vriendinnen naar de film geweest en weer beleefde ik het boek, nu in 2 uur: fan-tas-tisch!!! We hebben genoten van de ontroerende film, van een vrouw die haar tijd vér vooruit was en ondanks haar omgeving deed wat ze moest en wilde doen. Een aanrader.
Groetjes en tot....:)

6 opmerkingen:

cri-cri zei

als ik de kans krijg ga ik zeker een kijkje nemen...

Hannie zei

Fijn dat je het even meld! Ook ik heb het boek gelezen én nog een keer als luisterboek gehoord,tijdens het werken op mijn kamertje! Prachtig verhaal. De film ga ik ook nog zien natuurlijk!

jeaninebijker zei

Ik ben echt heel erg benieuwd naar de film, het boek heb ik niet gekezen, misschien moet ik dat eerst doen..

Groetjes, Jeanine

Tante Tuut zei

Heb zojuist een filmbespreking gelezen en ze hebben 100000 bezoekers gehad in negen dagen tijd. Dus het boek moet fantastisch zijn!
Bedankt voor de tip, groetjes.

Patty Biermans zei

Naar aanleiding van jouw filmrecensie ga ik eerst het boek lezen denk ik. Fijn dat je genoten hebt. Ging het goed met je knie zolang zitten? Knufzz....Peebee

Allerleirauh zei

Liebe Riet
Welches Buch meinst du denn, ich habe mehrere?
Ich bestelle fast immer hier: http://stores.ebay.de/Simply-Pretty-Japanese-Beads-Books_CLOTHES-PATTERN-Book/
LiebeGrüsse, Allerleirauh