zaterdag 12 februari 2011

Carnavalsactiviteit met André


aan het werk


het resultaat

Vrijdagmiddag was de eerste carnavalsactiviteit in het wijkcentrum bij ons om de hoek. 55 plussers konden onder leiding van André een schilderijtje maken met het thema: vastelaovend. Het resultaat wordt tot aswoensdag op de kast tentoongesteld en geeft het wijkcentrum een carnevalesk tintje, om in de stemming te komen.
Groetjes en tot....:)

6 opmerkingen:

cri-cri zei

ook nog een beetje schilderstalent :-)...ik ben niet echt een clown fanaat , misschien proef ik te veel de onechte glimlach...geeft me altijd een beetje een dubbel gevoel...

Tante Tuut zei

Leuk dat je dit samen met anderen kunt doen, gedeelde vreugde is dubbele vreugde!
Fijn weekend!
Groetjes van Trudis

Marion zei

oh wat heerlijk. Die weken naar de carnaval toe vind ik zo leuk. Steeds weer wat doen om in de stemming te komen. En dan mag het feest met carnaval echt losbarsten!!

pauline zei

He, he, ik ben weer terug in blogland. Wat een vrolijke schilderijtjes hebben jullie gemaakt. En ook de sjaal is erg leuk.
Wat leuk dat ik het boek heb gewonnen. Ik kom het wel halen, maar als je je er toe in staat voelt mag je het natuurlijk ook komen brengen. Leuk zo'n boek dat door de blogwereld gaat zwerven.
groetjes,

marion zei

ja dat mis ik wel al die voorbereidingen...... ben nu aan het bieden op allerlei pakjes voor mijn dochter.......

Patty Biermans zei

Heerlijk toch dat je zo lekker dichtbij met andere creatieveligen kunt gaan schilderen. Het is een heel kleurig plekje geworden. Krijg al helemaal de vastelaovend kriebels, knufzz...Peebee