dinsdag 21 december 2010

Vandaag begint de meteorologische winter

.....en ik heb nog steeds kouwe pootjes! Met 4 naalden breien kan ik niet, dus dat is geen optie, met behulp van de lapjesfluisteraar aka mijn nichtje geprobeerd op een rondbreinaald: knoddeltjes! geprobeerd te haken: ik kan net zo goed een lantaarnpaal om mijn benen doen, zo stijf!
Nu heb ik nóg maar eens steken opgezet en ga gewoon lappen breien, die ik, hoe lelijk het ook moge zijn, maar gewoon aan elkaar ga naaien. Een mens moet toch warme voeten krijgen!
Verder is vandaag de fysio geweest en die was zo tevreden, dat ik nog maar 3 keer per dag hoef te oefenen, wel intensiever, maar even wat makkelijker dan elk uur, ik werd er helemaal para van (dat word ik nogal snel)!
Als mijn beenwarmers klaar zijn, mogen ze op het blog, maar dat zal nog even duren, want ik heb pas 4 naaleden gebreid hihi!
Groetjes en tot....

6 opmerkingen:

Cash en Els zei

Ha Riet, jammer dat het niet wil lukken met je beenwarmers maar ach er zijn belangrijker dingen in het leven ;-))
Mooi dat het zo goed gaat met je herstel!!

Lieve groet, Els

Tante Tuut zei

Ah, beenwarmers met een naad achteraan kunnen ook heel mooi zijn hoor, het allerbelangrijkste is dat jij er plezier in hebt!
Leuk dat je herstel zo vlot verloopt!
Lieve groet van Trudis

Liesbeth Wessels zei

Dat wordt dus een nieuw tabblad op je blog. Breiwerk !! Als het niks wordt kun je het altijd nog vilten. groet liesbeth
Ps mijn woordverificatiewoord is comish, heb jij dat uitgezocht ?

filz-t-raum.ch zei

liebe riet,

ich möchte dir einmal ganz besonders danke sagen! du bist eine solch fleissige kommentarschreiberin.... ich freu mich immer sehr,sehr!!!

ein schönes weihnachtsfest und einen guten start ins 2011 wünscht dir,
filz-t-raum.ch

Anoniem zei

Heb je wel eens gedacht aan beenwarmers vilten of haken? Of van een oude trui de mouwen knippen en daar beenwarmers van maken? Misschien breng ik je op ideeën...dit scheelt breien...
Ik wens je veel warmte ;)
Fijne dagen!
Groetjes

Janny zei

Riet dit noemen ze toch de tijd van bezinning...? Daar heb jij nu héél véél tijd voor.....! (hihi)Wens je een Fijne Kerst !
groetjes, Janny