maandag 20 december 2010

Ons dierbare Kerst allegaartje!

kijk eens naar baby jezus met zijn peruaanse mutsje

Onze kerstboom blijft dit jaar op zolder staan, (dit vindt ie niet leuk, dus mogen daar zijn kaarsjes branden)  maar DGS heeft voor opa en oma zelf een boom versierd! Alle versieringen zijn door hem zelf uit zoutdeeg gestoken en zelf geverfd Hij staat te stralen bij het Peruaanse kerststalletje dat ik jaren geleden van mijn buurvrouw voor mijn verjaardag kreeg.
De fluisterende mannen doen dienst als Drie Koningen en uit de grote winkelketen waar alles spotgoedkoop is, zijn de ouderwetse kaarsen carousselletjes. Wat wil je nog meer voor Kerst?
Bij de weg: ik wil jullie nog even laten weten dat ik goed vooruit ga. Het ritme is gevonden, de krukken wennen en ik wordt steeds handiger.
Veel minder pijn als ik gedacht had, zodat de energie naar de genezing kan gaan. Groetjes en tot....

8 opmerkingen:

Cash en Els zei

Fijn Riet, dat het herstel zo voorspoedig gaat. Fijne feestdagen!1

Lieve groet, Els

Tante Tuut zei

Leuk dat je er zo goed op vooruit gaat!
Je Peruaanse kerststalletje en je fluisteren mannen brengen de kerstsfeer in je huis. Dit jaar bij mij geen kerstboom en zo vanwege veel te speelse hond.
Ik droom nog altijd van een witte Kerst!
Groetjes van Trudis

hannie zei

Heel knus en gezellig! Zo heb ik ook jaren lang de boom versierd,met door de kinderen gemaakte knutsels. Een aantal bewaar ik nog steeds!

Ruth zei

I love it! Such beautifully rounded shapes for all the characters.

Bietje zei

Dat mutsje, dat maakt Jezus toch zo schattig.
bij de weg: ik heb nog geen vakantie, ik moet nog tot vrijdag werken. Dan heb ik twee weken vrij. Dus mijn top-productie komt nog. . . .

loulou zei

fijn dat het goed gaat met je,nou onze boom staat dit jaar nog in het bos,we hadden geen zin van het jaar en hebben de kamer maar eens anders versierd ook gezellig.

beterschap en groetjes van ons

Liesbeth Wessels zei

Nou ja ik zal wel de enige zijn. Wat is DGS ??????
Verder snap ik alles ( ik ben niet blond, zeg ik dan, wel grijs)
Wij hebben vandaag toch nog een boom gekocht, die morgen versierd gaat worden. Goed Goan, zeggen ze bij ons. groet liesbeth

Anoniem zei

Zijn die kleurrijke figuren echt door jouw kleinkind gemaakt?

Héhé ..
Uvi