dinsdag 7 december 2010

lahahamahahawol: het eerste resultaat!

Met dank voor alle adviezen die ik ook heb geprobeerd op te volgen is hier mijn eerst sjaal waar ik lamawol in verwerkt heb. Goed gekaard, gemengd met merino en merinozijde. Het resultaat is niet hélemaal naar mijn zin, maar kan er dik mee door!. De lamawol heeft niet gehecht zoals ik het graag zou willen, maar al doende leert men en ik ben van plan om het weer te proberen.
Groetjes en tot....
bruin en paarse merino, witte zijde en beige lama
hier zie je dat de lamawol een beetje los zit

6 opmerkingen:

Berbel zei

`t is mooi geworden,
groetjes Berbel

Patty Biermans zei

Het eind resultaat vind ik heel mooi. Ben benieuwd naar het volgende project. Kun je de lamawol ook alleen gebruiken zonder sjaal erachter? Wil wel meehelpen met uitproberen als je dat leuk vind. Knufzz...Peebee

hannie zei

Toch een heel bijzoder werkstuk geworden Riet! Maar dat is jou wel toevertrouwd!

a.s.Weekend Is de kerstmarkt in Best.Daar wil ik wel naar toe gaan. Je had het over de Kerstboompjes, en andere artikelen van je,die daar zouden zijn. Ik zou graag zo'n groene vilten boom willen kopen. Maar kan pas in de middag komen. Is ie misschien te reserveren?

HADIAH SCHUMACHER zei

Grappig, het ziet eruit als de vacht van een koe die een mooi sierraad draagt.
Hadiah

Marion zei

Kijk, daar heb ik nou geen verstand van!!! Ik vind het er leuk uitzien, maar verder snap ik niks van dat vilten. Ik moet je bekennen dat ik het ook graag zo wil houden. Heb al nauwelijks tijd voor mijn quiltwerk en heb me ooit voorgenomen om me niet te laten verleiden tot andere handwerkhobbies. Maar ik blijf het wel mooi vinden!

Tante Tuut zei

De kleur is in ieder geval heel mooi geworden. En de volgende keer doe je er gewoon een beetje meer merino wol bij, dan hecht het stukken beter! Ik kijk er al naar uit want het is altijd spannend om iets nieuws uit te proberen!
Groetjes van Trudis