woensdag 15 december 2010

lachen is gezond

en ik heb gelachen met al jullie commentaren. heerlijk dat jullie me het belachelijke hebben laten inzien van de situatie, hoef ik me morgen niet meer te ergeren.
dank jullie wel en tot....
ps. het uitzicht hier is fantastisch: deze kant van het ziekenhuis kijkt naar buiten, de overkant kijkt naar het "atrium"  ik geniet vqn het voorrecht om naar buiten te kijken.

5 opmerkingen:

HADIAH SCHUMACHER zei

Ha die Rietje. Lachen is zo gezond en zo heerlijk, o wat verlang ik weer eens naar een gigantische lachbui!
In Zürich is er de lachparade. Jammer dat ik dan telkens net weer ergens anders op de wereld rondzwerf. Ik wens je dan voor nu een heel goede nacht en vertel de fysiomacho morgen maar dat het hele blog eens flink om hem geachen heeft ;-)
Hadiah

pauline zei

Inderdaa, lachen is gezond. Het helpt met relativeren. Aan het tijdstip van je berichtje zie ik dat je nog laat wakker bent. Foei, zorg dat je een goede nachtrust krijgt! Geniet nog maar volop van het mooie sneeuwlandschap rondom het ziekenhuis. Als je straks thuis komt is het misschien niet meer zo leuk.
Oefen ze vandaag!
groetjes,

Marianne & Marie-José zei

Wat een bofferd ben jij,dat je aan de goede kant ligt wat het uitzicht betreft en vandaag komt er nog heel wat sneeuw bij, zoals de voorspellingen melden??? Heerlijk rustgevend die dwarrelende vlokjes. Groetjes van Marianne

Corina zei

Ja lachen is gezond en het beste medicijn.
Genier maar lekker van je uitzicht er komt nog veel meer sneeuw aan....
Groetjes Corina

Patty Biermans zei

Ik ben wel wat laat met reageren, maar ja, druk, druk, druk!!!.
Geniet maar lekker van je mooie sneeuwlandschap vanuit je bed als je de oefeningen moet doen. Dat is beter dan kijken naar die macho fysio. Lekker beter worden, liefs en knufzz....Peebee