zondag 26 december 2010

Ik durf het bijna niet te vragen, maar

wat is jouw favoriete nummer uit de top 2000 en waarom?
Mijn absolute favoriet is nummer 874 San Fransisco
Het nummer begon net door te breken in de zomer van 1967 toen ik een beetje lastig werd gevallen door een "gozer" waar ik helemaal geen trek in had. Toen ik hem maar niet afgeschud kreeg, vroeg een heel leuke jongen of ik met hem wilde dansen. Ik stemde gretig toe en ging de dansvloer op. Door mijn plateauzolen bleek ik groter dan hem te zijn, geen probleen, schoenen uit en dansen maar. Nú in 2010 dansen we nog regelmatig en zijn ondertussen al bijna 40 jaar getrouwd. De schoenen hoef ik niet meer uit te trekken, want a: ik draag geen plateauzolen meer en b: hij is 10 cm groter dan ik.
Ik zou jullie verhalen ook wel eens willen horen.
Groetjes en tot.....

7 opmerkingen:

patriciajetten zei

Hoi Rietepetit,
wauw mijn broer kan dansen!!!!!
zo kom je nog eens ergens achter!!!

gr. Patricia

Janny zei

Ik kan je echt geen favoriet nummer noemen, in bijna elk uur zitten er wel een aantal.....Wel ben ik blij dat Queeen dit jaar niet wéér op de eerste plaats staat, ze zijn echt goed, maar het is ook wel eens leuk dat er een ander staat.....!
groetjes, Janny

Bietje zei

Leuk idee van je. Mijn berichtje van morgen gaat over mijn favoriet.

pauline zei

Ik heb wel meer favoriete nummers, ik ben niet voor niets al zo oud, hihi. Een van de oude nummers is toch Nights in white satin. Wat was ik toen nog jong en onwetend, gniffel.
groetjes,

Anoniem zei

Fantastische nummer
is jullie huwelijk van bijna 4O!

Zet die voor mij maar op nr 1.
Met stip.

uvi

Patty Biermans zei

Mijn favoriete nummer is: a whiter shade of pale. Dat komt zo. In 1967 ging ik een avond dansen en ik werd lastig gevallen door een "gozer" die ik niet leuk vond. Om aan hem te ontsnappen, hij wild me naar huis brengen, vroeg ik aan een knul die ik wel leuk vond, of hij met mij wilde dansen en mij daarna naar huis wilde brengen. Dat heeft hij gedaan en we zijn nu bijna 40 jaar getrouwd. Komt je dat verhaal bekend voor? Leuk hè! Ik wist wel dat we stiefzusjes waren, in alle opzichten!! Knufzz....Peebee

Aart zei

Ik blijf gaan voor Bohemian rhapsody van Queen, toen ik nog thuis woonde in het gezin van mijn ouders, sliep ik met mijn jongere broertje op de kamer. Mijn broertje is 10,5 maand jonger dan ik en zoals in vele gezinnen, hadden we vaak ruzie. Onze eerste schepjes in de zandbak waren van plastic, want die kwamen minder hard aan als we elkaar daarmee sloegen. Mijn broertje hield van Queen, ik dus niet, dat kon toch niet! Stiekem hield ik van de muzikale nummers van Queen. Ik hield en houd nog steeds van de stem van Freddy Mercury en dat is begonnen met een duet die hij later op de cd zette met Montserrat Cabilier. Als je goed luisterd naar dat duet, dan hoor je de stem van Freddy boven die van Montserrat uit. De stem van Freddy is dan ook klassiek geschoold. http://quiltaart.blogspot.com