woensdag 17 november 2010

Luiheid is des duivels oorkussen!!!

En dat klopt als een bus!! Gisteren probeerde ik 2 dunne sjaals in 1 keer te vilten, lekker makkelijk, hoef je maar 1 keer alle werkte doen.
Bij het omdraaien van het werk moet je heel voorzichtig zijn en ik dacht dat ik dat was: niet dus en zo kon het zomaar gebeuren dat 1 sjaal helemaal uit elkaar scheurde!!! Geen nood, want ik ga proberen met behulp van stoffen er toch iets heel bijzonders van te maken.
De andere is goed gelukt en hier is de foto.
Groetjes en tot....
Je kunt hem van deze kant uit bekijken...
..of van deze kant...
...of op deze manier!

6 opmerkingen:

Patty Biermans zei

Het is inderdaad jammer dat het niet met twee sjaals tegelijk gaat. Ik had gehoopt dat het wel zou lukken, scheelt inderdaad een hoop tijd. Maar ja, nu heb je wel twee keer plezier van het wachten op hoe de sjaal gaat worden. Groetjes....Peebee

Anoniem zei

Leuk om te proberen hoe ver je kunt gaan met de hoeveelheid sjaals die je tegelijk vilt :D

Trudis and Carmy zei

Het gaat wel hoor twee sjaals tegelijk vilten, maar dan moet je er wel de hulp van iemand anders bijvragen. Ik ben er zeker van dat je iets leuks maakt van de uit elkaar gescheurde sjaal! Dat is het positieve van vilt, je kan er alle kanten mee uit.
Veel creatie-plezier!
Cariños de Trudis

Vilt à la Kim zei

Ik rol de sjaals helemaal op rond een stok/ zwembadding en rol ze dan andersom eraf.... geen probleem met uitelkaar vallen:)
Ik heb dan meestal wel al en hele poos gerold/ gevold..... succes de volgende keer!!!

Allerleirauh zei

Ich komme mal schnell vorbei geflogen, um mich bei dir für die vielen Kommentare zu bedanken, sie freuen mich sehr! Kommentare sind schon irgendwie auch das Benzin, dass der Blogmotor schön rund läuft.
Deine Hüte finde ich schön.
♥-Grüsse, Allerleirauh

Anoniem zei

Luiheid ...

groetjes van
Lucifer Uvi

.