dinsdag 2 november 2010

In dank ontvangen!

Op mijn vraag over het vilten in de wasautomaat heb ik heel veel reacties gekregen bruikbaar en ....:) grappig dus!
Ik heb ze allemaal op een rijtje gezet, gewikt en gewogen en heb besloten om donderdag met een aantal kleine werkjes te gaan experimenteren.
Een mens moet nou eenmaal een gok nemen in het leven en het ergste wat me kan gebeuren, is dat het mislukt:dikke pech!! Zoals DD altijd zegt: NEE heb je en een klap voor je kop kun je krijgen, of: beter een half ei dan je broek kapot, je kunt ook de kip met de goeden windeieren slachten, maar nu wordt ik melig. Ik denk dat ik maar ga afsluiten en het bed ga opzoeken, ik heb nog een boek van Robert Goddart liggen e dat leest zo heerlijk weg.
Lees en rij voorzichtig, groetjes en tot....

4 opmerkingen:

Cash en Els zei

Haha ik heb het net allemaal even zitten lezen, ja zeker veel tips zo bij elkaar. Maar of je blij bent met de eindconclusie!! Ik heb twee keer een tas in de wasmachine gedaan. De eerste was als karton in allerlei boggels, kon ik niets meer mee en de tweede was wel aardig maar doods.
Ik hou het nu bij handmatig vilten en vollen. Als ik het zat ben rol ik het geheel op in bubbelplastic en ga de volgende dag verder. Als ik er echt een paar dagen tussen wil laten zitten (een dag of 4 of langer) dan gooi ik het ingepakt in een plastictas in de diepvries. Even ontdooien en je kunt weer verder.
Grote stukken zoals mijn tassen, daar doe ik altijd een dag of drie over. Eerst leggen en creeren dan vilten en vollen en de laatste dag nog door vollen en afwerken.
Maar goed een keer proberen in de wachmachine is een erg leuk experiment. Ik ben erg benieuwd naar je resultaten van donderdag, succes alvast.

Lieve groet en welterusten, Els

merel zei

blij dat je bruikbare reacties hebt gekregen

Trudis and Carmy zei

Ik wens je veel succes Riet met je experimenten, ben benieuwd naar de resultaten.
Liefs van Trudis

Patty Biermans zei

Misschien lukt het in de wasmachine wel heel goed! Immers, you never know how a cow fangs a hase!! Liefs, Peebee