zaterdag 27 november 2010

even geen viltwerk bij vilterietje...

.......want de keuken staat helemaal in het teken van de renovatie.
Afgelopen zomer hebben we een lek in het dak gehad, dat werd toen ook gerepareerd, maar de gevolgschade is nu aan de beurt. De vloer moet geschuurd en gelakt worden. Het beslag rond het dakraam vernieuwd en de hele keuken geverfd en gelakt. Gisteren hebben DH en DS de keuken leeggeruimd zodat DH vandaag aan de vloer kan beginnen en maandag worden het plafond en de muren door een firma weer netjes opgeknapt. De bedoeling is dat we woensdagavond de keuken weer kunnen inruimen. Als alles dan een lekker sopje heeft gehad, kunnen we er voorlopig weer tegenaan.

Gisteren naar een Italiaanse tassenparty geweest en er zijn 2 schatjes aan mijn vingers blijven plakken.
Geen handwerk, geen leer, maar gewoon echt "vilterietjes"
Speciaal voor de nederlandse vrouw,
worden deze tasjes met een lang hengsel geleverd,
de enige vrouwen ter wereld die hun tasje op de fiets meenemen:)
Alle nieuwe volgers: van harte welkom en dank je wel voor het volgen. Kijk ook eens naar de blogs die ik volg, er zijn heel inspirerende blogs bij.
Groetjes en tot.....riet

8 opmerkingen:

yvette zei

lieverd!

Patty Biermans zei

Nou, als je even niet kunt vilten heb je misschien wel tijd om nieuwe ideetjes op te doen! Hele mooie tassen heb je gekocht!!! Met mij gaat het redelijk, ik ben nu slapjes van een beginnende verkoudheid. Erg vervelend, want ik kan niet goed hoesten (ribje doet zeer) Maar ik blijf lekker op de bank filmpjes kijken en lezen.
Knuf...peebee

Tante Tuut zei

Volgende week ben jij weer een prinses in je vernieuwde keuken met boordevol nieuwe ideeën!
Groetjes van Trudis

merel zei

Dan nu maar even in de keuken en wie weet doe je ondertussen wel ideetjes op voor nieuwe kunstwerkjes.

Ik moest even lachen , las 'tassenparty' en dacht aan wat wij hier in België tassen noemen en bij jou in Nederland kopjes (zo is het toch hé).

Je 'tassen' zijn wel heel mooi

Groetjes,

Merel

Carla zei

Succes met jullie klusperikelen. Heerlijk om straks alles weer netjes te hebben in de keuken. Fijne zondag, liefs Carla.

MaksiTaksi zei

Zo'n tasje kan ik wel gebruiken. Een dame kan geen tassen genoeg hebben en ik vind alle tassen leuk. Zal wel een vrouwentik zijn want als ik weer eens naar de tassen ren in de winkel zie je manlief alweer denken......vrouwen en tassen en schoenen en hoedjes en vrouwen...zucht. :) hihihi

Even iets anders, ik kan maar geen volger worden van je site, ben geblocked?? Eerst zat er iets fouts en kon ik ineens van niemand meer volger worden als ik was ingelogd( ja das raar..) maar uitgelogd ging het wel. Op jou leuke blogje lukt het mij niet, maar ik volg je natuurlijk wel hoor! ;)

Succes met de verbouwing.

marion zei

prachtige tassen..... leuk idee een tassenparty. Nog nooit van gehoord

MaksiTaksi zei

Leuk je berichtje! Dank je wel. Ik ben je volger nu volgens mijn dashboard maar ik zie jou wel bij de blogs die ik (openbaar) volg in mijn dashboard dus ik kan al je leuke blogjes nu meteen lezen.

Dat stof is wel lastig maar strakjes heb je nog voor de kerst een prachtige keuken. Wel foto's laten zien hoor, ik ben dol op interiuer foto's. Nee niet die uit de interieurblaadjes, gewoon van mensen thuis, van echte gezinnen en keukens en kamers waar mensen echt in wonen.