zondag 10 oktober 2010

Vilt à la Kim!!!

Gisteren gelezen dat er in Bunde een kunstroute was, waar mede-blogster Kim deel van uitmaakte. Nu had ik vandaag al andere plannen. Ben vanmorgen naar de turnwedstrijd van GD gaan kijken: bronzen medaille!!!
Ik had al mailcontact met Kim gehad over het tijdstip van de route en dit zou ik niet halen. Ze heeft me toen haar adres gemaild en ik ben gewoon alleen naar haar spullen gaan kijken.

Het welkomsbord (natuurlijk gevilt!)
Verrassing: Florcita was er ook met haar spulletjes.
Kim woont hartstikke mooie en had haar spullen prachtig uitgestald onder de poort en in haar tuin. Er was werkelijk van alles te zien: van zeepjes tot ringetjes, van sjaals en mutsen tot kronen en hoeden,

De sjaals aan de waslijn wapperden vrolijk in de wind


Een prachtige handgevilte jas!

van jassen tot lampekappen en van kerstbomen tot bloemen en van alles wat ik nog vergeten ben.

Heel kunstig gemaakte ringetjes


Prachtige kerstboompjes

Kim had beloofd dat ze een hoedje op zou zetten, dus had ik mijn hoedje ook maar opgezet en waarachtig: we herkenden elkaar aan het hoedje! Ik heb het echt geweldig naar mijn zin gehad bij haar, heb zelfs nog een stukje knalgroene fiber gekregen om mee te experimenteren.
Heel inspirerend en dus heel veel ideeën opgedaan.
Kim, gefeliciteerd met het resultaat. Ik denk dat je héél veel mensen een plezier hebt gedaan en een heel andere kijk op vilten hebt gegeven.
Groetjes en tot....

5 opmerkingen:

Vilt à la Kim zei

Het was een super dag!! Leuk dat je er ook was. In het echt is het altijd leuker als online:)
misschien moeten we ook gewoon eens samen afspreken om te vilten.

Florcita zei

het was erg leuk om jou "live and direct" te ontmoeten. We moeten inderdaad een keer allemaal samen komen om iets leuks te doen!

hannie zei

Wat leuk om op deze manier je viltcollega's te ontmoeten! Zo te zien was er veel mooi's te bekijken,en je hebt natuurlijk veel inspiratie opgedaan?

Anoniem zei

Heerlijk weer hebben jullie gehad joh! Het ziet er allemaal heel gezellig uit :D

Heather Woollove zei

I found your lovely blog through Kim's. I am envious that you were able to meet her in person. I have been blog friends with Kim so long that I feel like we are 'real' friends...just ones who have not yet met. Now, I am happy to have 'met' you, too!