dinsdag 5 oktober 2010

Good morning

Eigenlijk zou ik vanmorgen een licht ontbijtje hebben en niet roken, zodat ik me vanmiddag in het ziekenhuis kon melden voor een kijkoperatie: mooi niet.
De operatie wordt een weekje uitgesteld. De orthopeed heeft vandaag een spoedoperatie en omdat hij mij zelf wil opereren, gaat het feest volgende week dinsdag pas door.
Ik ben eigenlijk wel heel blij dat hij het zelf wil doen, we zijn ondertussen al bijna vrienden, want ik ben al sinds 2003 bij hem onder behandeling.
Ik heb een hemiprothese in mijn linkerknie en het geeft de orthopeed de gelegenheid om weer eens een keertje te kijken hoe het er allemaal bijligt. Je kunt een prothese alleen op een foto zien, maar een scan geeft een vertekend beeld.
Vandaag wil ik kaartjes voor de Zittisje Revue gaan halen. Dit is een 3 jaarlijks terugkerend evenement en dit jaar is de titel: Kloostergeheime. Ik ga de kaartjes bij de Uibalie kopen, want op internet kan ik niet zien welke plaatsen we krijgen en ik wil absoluut niet boven zitten, dan ontbreekt de connectie met wat er op het podium gebeurt.
Zo, nu ga ik nog even een stukje van Nico Dijkshoorn in de krant van vorige week lezen en dan kan ik de vakantiefoto's uitzoeken die ik wil laten afdrukken.

Het voordeel van veel regen in Schotland is dat de watervallen natuurlijk veel mooier worden!

4 opmerkingen:

yvette zei

mooie waterval inderdaad, en je hoedje..geweldig gedaan

liefs

Anoniem zei

En hierna
vind je nog een paar wegen
om te verdwalen:


http://hetlegenest.skynetblogs.be/

http://de-kleine-aristocraat.skynetblogs.be/

Aart zei

fascinerend hé, zo'n waterval, ze blijven maar doorgaan.
http://quiltaart.blogspot.com

hannie zei

Een prachtige opname! Kun je naar blijven kijken .
Sterkte voor de kijkoperatie! Ik neem aan dat je dezelfde dag weer naar huis mag? En maar hopen dat er niets echt ernstigs aan de hand is?