zondag 5 september 2010

Eigen schuld, dikke bult!

Ik las net een blog over Pema Chödrön, op zoek naar geluk, op zoek naar pijn. Gisteren ben ik op zoek naar geluk geweest en vandaag in pijn geëindigd. Weliswaar geen geestelijke pijn, maar lichamelijk. Ik geniet nog na van het pijnloze dagje en de leuke dingen die ik heb gedaan, maar zal die "wonderpilletjes" mooi even laten liggen, want het nadeel is dat je lichaam ook niet waarschuwt wanneer je té veel doet.
Vandaag dus weer een rustdag en ik ga ervan genieten! Ben van plan om straks lekker buiten in de ligstoel de rest van mijn quiltwolletjes af te maken. Ik moet er nog 35 dus ik ben al ruim over de helft! Vanavond alle draadjes instoppen en morgen aan elkaar haken.

Kan iemand mij advies geven met welke kleur ik ze aan elkaar zal haken?
Groetjes en tot...

2 opmerkingen:

Aart zei

Jammer en ook wel weer goed dat je een ervaring rijker bent, wat je pilletjes betreft. Maar nu weet je het, omdat je het hebt ondervonden. Hoop dat je lekker in de zon hebt gezeten vandaag.
Wat het aan elkaar haken van de wolletjes betreft, dan zou ik de kleur nemen van het wolletje aan de linkerkant. Dus bij het licht roze wolletje, met roze aan de rechterkant en rechts de hoek om. Snap je! Eigenlijk een trapvorm.
http://quiltaart.blogspot.com

Aart zei

Je hebt me begrepen, maar ik ben geen haker, als je het idee van mij zou doen, dan worden de blokjes wel groter, maar ik zat me een andere kleur voor te stellen en dan ben ik bang dat het effect zoals je het nu hebt liggen tegen gaat vallen. Misschien helpt het je een beetje op weg. Succes!!
http://quiltaart.blogspot.com