zaterdag 4 september 2010

Een drukke vrijdag

Poehee! Het was een drukke dag gisteren. Om kwart over 9 moest ik bij de orthopeed zijn en daar was ik rond kwart voor 11 klaar. 5 Oktober wordt mijn meniscus gerepareerd en daar hebben we gisteren de voorbereidingen voor getroffen.
Thuisgekomen een kommetje soep gegeten en DH op pad geholpen.
Heel veel telefoontjes moeten plegen en mailtjes moeten schrijven, heel moeilijk, want mijn pc liep steeds vast. Dan ben je zowat een halve dag aan het mailen en hebt nog niks verstuurd, heel frustrerend. Tegen 5 uur was mijn lijstje afgewerkt en werkte mijn pc weer perfect. Lekker frietjes met knakworstjes gegeten en mijn nieuwe camera gebruiksklaar gemaakt. Even de CD installeren: Geen Windows XP op mijn PC.
Nu kan ik wel foto's maken, maar niet downloaden!!! Dus tot iemand mij helpt met het installeren van het programma: geen nieuwe foto's op mijn blog.
Creatief zit ik even in een dipje. Buiten mijn haakwerk en een breiwerkje op de pennen, geen viltwerk. Misschien morgen, want op zondag is er toch niks te beleven in de stad. Vanmiddag ga ik lekker naar de Hema om foto's te ontwikkelen en tussendoor een lekker kopje koffie op een terrasje! Gisteren is ook de verzekeringskwestie afgerond. Het geld staat al op de rekening: heel snel, als je bedenkt dat het exact 6 weken heeft geduurd! Ik bof met de nieuwe wet dat fietsers beschermd zijn, anders had ik nu met lege handen gestaan en nu krijg ik tenminste de helft vergoed en zelfs iets meer!!!
Moet wel nog een nieuwe jurk, vestje en broek kopen. Nou, ik kan me ergere dingen in het leven voorstellen!!! Het is uitverkoop, dus lang leve de uitverkoop!!!
Groetjes en tot....

2 opmerkingen:

Trudis Felt zei

Inderdaad druk dagje gehad! Die creativiteit komt wel terug, ik denk dat iedereen wel eens een dipje heeft. Dit komt omdat we natuurlijk ook nog andere dingen te doen hebben. Straks ga je met vakantie en kan je eens lekker relaxen en genieten van een andere omgeving. Dat doet wonderen en dan is die creativiteit van je zo weer terug!
Liefs van Trudis

nicole.derks zei

hoi riet!

Het is gelukt!
Wij volgen je nu ook haha
Had alleen je bericht van vandaag iets eerder moeten lezen, hadden we samen kop koffie kunnen doen, was namelijk ook in stad.
Deze eerste reactie wordt kort, want moet nu nog gaan uitvinden of ik het verzonden krijg.
Tot gauw, groetjes wij