vrijdag 13 augustus 2010

Toch nog even laten zien!

Toen ik gisteren de kettingen klaar had, waren er nog zoveel vilten kraaltjes over, dat ik er nog 3 kon maken. Een fietsband had ik nog op voorraad en in de kralendoos voldoende kralen. Voor de zoveelste keer deze week niks op TV, mijn boek uit en alleen thuis ben ik aan de slag gegaan, met onderstaand resultaat. Er ligt nóg een ontwerp klaar, misschien morgen op het blog. Hopelijk kan ik dan ook mijn tas laten zien.
Van mijn kleinzoon deze kleurig bol viltwol gekregen. Ik ben er echt helemaal kapot van! Hij ook trouwens: mooi hè oma?!
Van mijn dochter deze prachtige berg schapenwol gekregen. Wat kan ik daar eens van gaan maken? Zeker wel 10 ideetjes, dus nog maar even nadenken over de uitvoering.
Het moet in elk geval iets héél persoonlijks worden!
Met gevaar voor eigen leven heeft mijn schoonzoon een schaap voor mij geplukt! Na het wassen van de wol,zal het een bijzonderplaatsje in een werkje krijgen.

Groetjes en tot....

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Had al een tijdje niet meer gekeken op je blog. Ben erg verrast dat je ondanks je handicap(s) zoveel leuks hebt gemaakt.
Ga zo door dan ligt de kraam straks echt vol.

groet Ans

anneke zei

Ze zijn weer erg mooi je kettingen.

Leuk wol heb je gekregen van je kleinzoon en vooral dat hij het dan ook zo mooi vind!

Ben heel benieuwd wat je gaat maken.

Ik ben donderdag naar het textielmuseum geweest en heb daar een zak vilt gekocht (ja het begin is er ha,ha)wie weet......????

Groetjes Anneke

Hannie de Beer zei

Eindelijk is het me gelukt,om je blog te vinden! En om te reageren.Gezellig om te zien wat voor mooie dingen je maakt van vilt! Niet mijn specialiteit,maar ben wel vol bewondering voor iemand die er wel mee bezig is! Ik zal proberen om regelmatig te kijken naar je interessante werk!

Cash en Els zei

Dag Riet,

Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. De Wollfabrik is in Monchengladbach.
Op mijn blog kun je in de rechterkolom onderaan ook op Wollfabrik klikken en dan kom je op hun site.
Lekker smullen, al die mooie kleuren die ze hebben!!!
Jij maakt ook leuke kreaties.

Fijn weekend, Els