dinsdag 3 augustus 2010

Ha! Daar ben ik weer!

Vandaag weer eens een klein viltwerkje uitgelegd. Het is ongelooflijk hoeveel je knieën te doen hebben als je moet vilten. Een sjaal is echt nog veel te groot, dus heb ik een klein lapje en een kralenvoorbereiding gemaakt.
Heb daarna een uur op de bank gelegen, omdat ik gewoon door mijn knieën heen zakte.
Vanmiddag mag ik naar de orthopeed voor foto's en een consult en ik hoop dat er wat gedaan kan worden, zodat ik snel weer aan het vilten ben.
Mijn werk mis ik ook. Het zijn maar 2 halve dagen per week, maar het geeft je wat structuur.
Het lapje en de voorbereiding voor de kralenketting.De gewassen sjaals, klaar om te vilten.
Groetjes en tot....

6 opmerkingen:

pauline zei

Ben je toch weer voorzichtig begonnen met vilten? Je zult wel afkick-verschijnselen hebben gekregen, hihi.
Heeft de orthopeed al iets kunnen zien, of moet je nog eerst in de molen van foto's/scans?
groetjes,

Mariet zei

wat een leuk breiwerkje. krijg je soms een nieuw kleinkind. ik hoop dat het met je knie gauw beter gaat. groeten. mariet.

Bietje zei

Hoi Riet, bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. En als antwoord op jouw vraag, ik kom uit de gemeente waar Toverland in ligt. Jou misschien wel bekend, je kleinzoon heeft de juiste leeftijd denk ik.
Verder nog een vraagje, hoezo is vilten belastend voor je knieën? Kun je dat niet zittend doen? Misschien domme vraag, maar ik heb zelf nog nooit gevilt, al lijkt het me wel spannend om te doen.

Bietje zei

Oeps, ging te snel naar de OK-knop. Ik wilde nog zeggen dat ik hoop dat het met je knie weer goed komt. Lijkt me erg vervelend, je wordt zo in-mobiel en afhankelijk.

Bietje zei

Hoi Riet, je had nog een vraag over de vertaling. Als je mij even mailt (via mijn blog kun je aan mijn mailadres, ik kan het jouwe niet vinden), dan stuur ik je een uitgebreid antwoord.
Groetjes, Birgitte

Anoniem zei

Ha die Riet, wat een gezellige pagina. En wat een geweldig leuke fietsenbandketting, prachtig die kleuren. Als je zo doorgaat,wordt de Rosakunstmarkt zeker een succes. Jammer dat ik niet weet hoe ik een foto kan invoegen, anders zou ik er eentje achterlaten van de koninginnepage die laatst onze tuin bezocht.
Ik kom zeker nog eens terug, groetjes, Anja