donderdag 26 augustus 2010

Gepakt en gezakt!


Letterlijk gepakt en gezakt staan de spulletjes nu klaar voor de kunstmarkt!
Vóór zondag maak ik nog een aantalkralenketingen en de prijskaartjes verdienen nog aandacht. Die wil ik heel speciaal maken, maar dat is nog een verrassing.
Volgens de laatste weerberichten wordt het zondag niet het allerbeste weer van deze zomer, 80% kans op regen, laten we hopen dat die regen niet in Sittard valt, maar bijvoorbeeld net over de grans in België en Duitsland. We zijn per slot van rekening buurlanden en voor je buren moet je toch wat overhebben? De markt is zondag van 13.00 uur tot 18.00 uur op het Kerkplein en voor museum 't Domein. Waar we staan weten we nog niet, dat krijgen we zondagochtend te horen als we de kraam gaan inrichten. Dit kan tussen 10 en 12 gebeuren. Het doudt in dat we de processie gaan missen, volgend jaar dan maar weer. Ik ben er klaar voor en heb er zin in!!!
Groetjes en tot...
PS: en ja ik weet het: onze vloer moet geschuurd worden, maar dat kan pas als het plafond gerepareerd is. Dat zal na onze vakantie gebeuren!

6 opmerkingen:

anneke zei

Ik zal voor je duimen dat het zondag in ieder geval droog blijft en als het niet te veel gevraagd is ook af en toe een zonnetje erbij!!!
Ook hoop ik dat je al je mooie werk verkoopt,maar daar twijfel ik niet aan ik vind het jammer dat het zo ver weg is voor 1 dagje.
Veel succes en ik lees het wel op je blog hoe de resultaten geweest zijn.

Groetjes Anneke

Aart zei

Ik hoop voor je dat je met lege manden naar huis gaat zondag. Het moet wel droog blijven, want bij mij in Arnhem is Living Statues en ik weet niet of al die schmink houdt bij regen.
http://quiltaart.blogspot.com

Trudis Felt zei

Je hebt heel wat spulletjes bij elkaar gevilt de laatste tijd! Ik wens je een supperverkoop toe zondag, enne ik stuur wel een beetje zon op vanuit ons warm Spanjelandje!
!Mucha Suerte!Veel geluk!
Trudis

Janny zei

Wens je heel veel suc6 op de markt. Wij hebben er volgende week weer eentje. Tja dat weer is een beetje geven en nemen he...maar vooral weggeven aan de buren, dat staat mij ook wel aan....!

Janny

Patty Biermans zei

Ben blij dat je alles zover klaar gekregen hebt zoals je het wilde. Wat het weer betreft: je zoekt de beste voorspelling uit en dat lukt dan ook nog!.

Hannie zei

Ik wens je veel succes,en duim voor je dat het droog blijft!
Hopelijk kom je met lege manden terug?