Wat heb je nodig?
Op kamertemperatuur!!!!
· 500 gram bloem
· 1 pakje backin (bakpoeder)
· 75 gram suiker
· 1 ei
· 250 gram magere kwark
· 6 eetlepels melk
· 8 eetlepels zonnebloemolie
· 1 snuifje zout
Hoe maak je het?
· Zeef de bloem met de backin en het zout in een kom
· Meng de suiker met het ei en de kwark
· Voeg hier de olie en de melk aan toe
· Meng dit goed
· Voeg het bij de bloem en goed mengen
· Rol het deeg uit tot een vierkant
· Snij tussen de 16 en 18 vierkantjes uit het deeg
· Rol in elk vierkantje een rolletje zelf gekruid half om half gehakt
· Sluit de vierkantjes
· Bak in een voorverwarmde oven ca 20 minuten op 180 graden
Smakelijk eten!!
7 opmerkingen:
ik heb al vaker worstenbroodjes gebakken maar met de kwarkdeeg kijkt het me ook heerlijk!
Ha, lekker! Ik vind deze lekkerder dan met gewoon deeg omdat het zachter blijft (het deeg dan natuurlijk) knufzz...peebee
Zijn het dezelfde als van vorig jaar december....??
je doet me alweer terug honger krijgen - of zou het goesting zijn :-)
in niederländisch hörte es sich für mich wie ein pläzchenteig an...lol°!
yummy, hab noch eine schöne woche♥
klinkt heerlijk........en dan met de kerst.......mmmmmmmm
ik kwam even piepen maar blijkbaar zijn je worstenbroodjes nog niet op :-)
Een reactie posten