zondag 16 oktober 2011

Vegetarisch en toch.......

Ingrediënten
•500 g tomaten
•1 winterwortel
•1 ui
•1 stengel bleekselderij
•2 el bladpeterselie
•2 tl suiker
•500 g spaghetti

Bereiding
Snijd de wortel, selderij en ui in blokjes van enkele millimeters en stoof deze gedurende 10 minuten in de olijfolie.
In de tussentijd snijd je de tomaten in kleine stukjes. Voeg deze als de groenten klaar zijn samen met de peterselie, suiker en 125 ml water toe. Zet het vuur laag en laat de saus ongeveer drie kwartier zachtjes sudderen. Roer af en toe en voeg eventueel wat water toe als de saus te dik wordt.
Kook de spaghetti volgens de instructies en meng met de saus.
Als vlees eter serveer ik er alijd een paar stukjes gepaneerd kalfsvlees erbij: heerlijk:)
have a nice lazy sunny sunday

4 opmerkingen:

Liesbeth Wessels zei

Ja ik ben dol op italiaans. Vanavond staat pompoen met pasta op het menu. heerlijk !! eet smakelijk, groeten van liesbeth

Janny de Roo zei

Lijkt heerlijk...! Eet smakelijk !
groetjes, Janny

TinnyMey zei

lieb ich sehr, noch ein schuss sahne rein und viiiieeeel knobi!
schönen restsonntag noch und einen guten start in die woche ♥

Patty Biermans zei

Dit is inderdaad smullen. MMMMM..... knufzz...peebee